2008. október 31., péntek

-ni

évek óta először tudok sírni. nincs isten, csak amit mi teremtünk. visszavonultam. csend van. ha nem lenne ajtó ablak, egy dobozban lehetne élni.

2 megjegyzés:

Széll Zsófia írta...

Zsuzsi, isten mindig miattunk volt Isten. Sírni kell - ez nem egyezkedés tárgya, örülök Neked. De egy Dobozolt Becsey Zsuzsa, na, nem áraználak be - mert ezt nem kell. Nem lehet. Látod? A betűk máris itten termettek, bennük velünk (oké, pátoszos, de akkoris). Mosoly.

becsey zsuzsa írta...

sok dolog van amit kellene, nem megy. pörölök, sosem egyezkedek. arcomra írva az is, hazudni sem megy. pedig hányszor hazudhatnék legalább magamnak. túlélésért. elgondolkodom azon is, van egy versem amiben "hazudok egy világot magamnak, hogy legyen valami..." hogy ez is így kiírva kioltja ami tárgya. hogy még így sem megy.

jólvanjólvan, tőlem is mosoly. köszönöm, erőt adsz, kell az. Erő. jaj az iwiw, borzasztó, napolom, pedig már régebben is kaptam belépőt, értem arcok, aztán olyan ritkán, talán csak egyszer voltam amikor először, ezért a távolságtartás, nem szoktam hozzá, meglehet már a jelszavam se. remélem eljutok még, s nem késő, oda is. hogy elvesznek arcok. minden mint álom. rossz álom?jó- nem tudom, zuhanok repülni.